Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GRATIS Ontdek “Schrijven vanuit je hart”

12 november, 2019 @ 20:00 - 22:00

Gratis

Schrijven niks voor jou, denk je?
Hou je dan ook niet van een gezellige babbel met je vriendin, een diepgaand gesprek, veel lachen en af en toe een traan… Je zorgen loslaten. Je gesteund weten. Even afstand nemen van je eigen gedachten en op een andere manier naar de dingen kijken,…

Wel, dat is waar schrijven vanuit je hart om gaat. Het heeft niks met schoolse toestanden maken. Het is luisteren naar de verhalen die in je leven en ze vertellen op papier, net zoals je ze aan een vriendin zou vertellen.

Tijdens de lezing ‘Schrijven vanuit je hart’ laat ik je ervaren dat schrijven iets heel natuurlijks is en voor iedereen. Je ervaart opnieuw de verbinding met jezelf én je kan persoonlijk groeien. Je maakt herinneringen zachtjes wakker en vertelt de verhalen die er nu toe doen. Je leert je wortels kennen en komt zo thuis in jezelf en het leven.
Het gaat om wie je bent en het proces dat je doormaakt. Want woorden geven je je eigenheid en bieden op elk moment een houvast. Je ontdekt je creativiteit en  ervaart het plezier van schrijven.

GRATIS nav 1ste verjaardag van Huis Chakana

Gegevens

Datum:
12 november, 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Huis Chakana
Telefoon:
0474670482
E-mail:
info@huischakana.be
Website:
www.huischakana.be

Locatie

Huis Chakana
Mechelsebaan 17
Duffel, Antwerpen 2570 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 474 67 04 82
Website:
www.huischakana.be