Ons aanbod

Ontdek het ruime aanbod van Huis Chakana.

Tanja, Laura, Veerle, Alexandra, Els en Sarah staan klaar om jou te helpen in jouw proces.

Coaching

Voor wie?

Wil je jezelf graag beter leren kennen en meer inzicht krijgen in de moeilijkheden waar je nu soms voorstaat? Hoe kan je je leven in balans krijgen?

De antwoorden zitten al in jezelf. Je onderbewustzijn weet al welke weg je dient in te gaan… graag breng ik die antwoorden samen met jou mee aan de oppervlakte.

Dit kan door gesprek maar ook door praktische technieken. Ik werk op mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel vlak.

Werkwijze

Via de krachtige techniek van Zelf-Integratie kan je bewust worden van je gevoelens van schuld, spijt en schaamte en kan je deze loslaten. Je bouwt aan een zelfbeeld gebaseerd op vertrouwen, integriteit en eigenwaarde. Je verwerft meer zelfkennis en leert op elk vlak trouw te zijn aan jezelf.

Aanpak

Mijn aanpak is o.a. gebaseerd op een holistisch model voor bewustzijnsontwikkeling dat verder bouwt op belangrijke inzichten uit de positieve psychologie, humanistische psychologie, cognitieve gedragstherapie, neurolinguïstisch programmeren (NLP), verbindende communicatie, boeddhisme, mindfulness, enz.(PAVA-bewustzijnsmodel).

Hierdoor zal je in staat zijn om op alle terreinen van je leven meer levensvreugde en zingeving te ervaren, zowel in je relaties, in je werk als in je persoonlijke ontwikkeling.

Tarieven en afspraken

Tarief: 60€/uur

Shiatsu Massage

Voor wie?

Shiatsu is een vorm van manuele therapie die bestaat uit het geven van druk, rotaties en manipulaties op de meridianen (de energiebanen van ons lichaam).

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk (shi = vinger, atsu = druk) en wordt ook wel acupressuur of drukpuntmassage genoemd.

Een shiatsumassage kan zowel bij volwassenen als bij kinderen ingezet worden om meer balans in het lichaam te brengen waardoor het lichaam zich kan ontspannen.

Het biedt ondersteuning bij tal van fysieke en emotionele klachten (o.a. luchtwegen, verteringsstelsel, organen, ruggenwervel, zenuwpijnen, rusteloosheid, burn out, slaapproblemen,….).

Werkwijze

Bij een shiatsumassage lig je op een futon (dikke katoenen mat).

Je kan er ook voor kiezen om op een massagetafel behandeld te worden. Sowieso zorgen we ervoor dat je heel comfortabel ligt zodat je ten volle kan genieten.

De massage wordt op de kledij gegeven. Enkele de voeten worden ontbloot.

Je doet wel best losse, gemakkelijk zittende kledij aan.

Je zal gevraagd worden, afhankelijk van de fysieke mogelijkheden, afwisselend op je buik, je rug en soms ook op je zij te gaan liggen.

Aanpak

Je kan ervoor kiezen om een basisbehandeling te nemen. Hierbij worden alle meridianen (energiebanen) gemasseerd.

Indien je een specifiek probleem hebt, kunnen we daar ook zeker gericht aan werken.

Tarieven en afspraken

60€/uur

Raindrop- of Feelingsmassage

Voor wie?

Deze massages is echt een aanrader als je op zoek bent naar pure ontspanning! De oliën trekken in je lichaam en zorgen voor fysiek en emotionele ondersteuning waarbij je immuunsysteem een extra boost krijgt. Jouw lichaamsenergie kan weer stromen.

Een Raindropmassage is op voeten en rug (vooral immuunversterkend).

Een Feelingsmassage is op voeten en buik (vooral om vastgehouden emoties te kunnen loslaten).

Werkwijze

Bij de Raindropmassage gebruiken we 10 verschillende oliën. Elke olie heeft een specifieke werking (ontstekingsremmend en antibacterieel) waardoor jouw lichaam een extra energetische balans krijgt. De oliën worden druppelgewijs op de voeten en de rug aangebracht. Ze vallen zacht als regendruppels of raindrops op jouw lichaam. Tijdens deze massage krijgen jouw voeten en rug de volledige aandacht die ze nodig hebben. Door eerst te werken op de voeten worden je innerlijke lichaamssystemen gestimuleerd. Daarna worden de verschillende essentiële oliën één voor één op de rug gedruppeld door middel van zachte massagetechnieken. De meeste mensen ervaren dit moment als heerlijke rust en ontspanning. Je kan de rustgevende werking van de oliën voelen én ruiken.

Bij de Feelingsmassage gebruiken we 6 oliën die vooral de emoties gaan ondersteunen. We brengen ze aan op de voeten en nadien op de buik. Deze massage wordt als zeer ontspannen ervaren en de geuren zijn heerlijk!

Welke oliën worden er gebruikt?

Voor deze massages gebruiken we essentiële oliën van Young Living. Pure oliën, gemaakt met de grootste zorg en toewijding voor mens, dier en natuur. Bij de Raindropmassage gebruiken we Valor, Oregano, Tijm, Basilicum, Cypres, Wintergreen, Marjolein, Pepermunt en Aroma Siez. Bij de Feelingsmassage gebruiken we Harmony, Forgiveness, Inner Child, Present Time, Release en Valor.

Tarieven en afspraken

Tarief: 75€/uur

Door Tanja Wuyts

 Bioresonantiescan of Itoviscan

Voor wie?

Volwassenen en kinderen zijn welkom.

Werkwijze

Wat wil jouw lichaam jouw vertellen? Signalen die ons lichaam geeft, zijn soms heel subtiele tekens die we vaak niet bewust opvangen. Het zijn signalen die ons willen vertellen dat ons lichaam uit balans is en op zoek is naar evenwicht.

Evenwicht op zowel fysiek als emotioneel niveau.

Een bioresonantiescan zal via sensoren op het handscanapparaat, jouw lichaamssignalen opmeten en feedback geven over de (dis)balans in jouw lichaam.

De scan geeft aan welke emoties nog in jouw systeem opgeslagen zijn waardoor eventueel fysieke klachten ontstaan zijn.

Aanpak

Een scan zelf duurt ongeveer 5 minuten. Daarna krijg je uitgebreid persoonlijk advies over de essentiële oliën of voedingssupplementen van Young Living die jou kunnen ondersteunen.

Tarieven en afspraken

Tarief: 40€/60min

Pijnbestrijding met Sanakey

Voor wie?

Uitleg volgt

Werkwijze

Uitleg volgt

Aanpak

Uitleg volgt

Tarieven en afspraken

Tarief: 60€/uur

Coaching voor hoogsensitieve vrouwen

Voor wie?

Kan je heel goed voor anderen zorgen, waardoor je soms je eigen behoeften vergeet? Vind je het moeilijk om te weten wat je wilt in het leven? Heb je een gebrek aan vertrouwen in jezelf en anderen? Zijn je relaties niet in balans, waarbij je veel geeft en weinig neemt?
Dan is deze coaching voor jou bestemd.

Werkwijze

Ik kan je helpen om meer zelfliefde en zelfvertrouwen te ervaren aan de hand van een 10 weken individueel coaching programma. Dankzij deze basis te creëren, zullen ook je relaties met anderen verbeteren. Naast de individuele gesprekken, zal je ook opdrachten krijgen die je zelf thuis kan doen zodat je meteen aan de slag kan.

Aanpak

Dankzij de individuele coaching leer je:

 • Nieuwe positieve overtuigingen over jezelf te creëren
 • Het creëren van een positieve mindset
 • Jezelf kennen en accepteren
 • Je waardes ontdekken
 • Keuzes maken waar jij je goed bij voelt
 • Het creëren van een positieve omgeving

Tarieven en afspraken

Door Laura Antonacci
60 euro/uur
Boek nu ook online jouw afspraak: https://www.strengthandsensitivity.com/appointments/

Embodiment en Psychotherapie – Psychosomatoloog – traumatherapie

Voor wie?

door Alexandra De Smedt

Werkwijze

Alexandra De Smedt

Aanpak

Alexandra De Smedt

Tarieven en afspraken

Alexandra De Smedt

Slaapcoaching voor volwassenen

Voor wie?

 • Volwassenen met slaapstoornissen: we gaan samen aan de slag om inzicht te krijgen in je verstoorde slaappatroon. Veerle wil jou de nodige vaardigheden aanreiken om (terug) een normaal slaappatroon aan te leren.
 • Natuurlijke slaap: Veerle kan je bijstaan tijdens de afbouw van je slaapmedicatie. Dit gebeurt steeds in samenspraak met je huisarts of specialist.
 • Mantelzorgers van personen met dementieVeerle helpt je als mantelzorger met het in kaart brengen van de factoren die nachtelijke onrust veroorzaken bij personen met dementie. Hierdoor kan je als mantelzorger meer grip ervaren op de nachtrust van je naaste met dementie. Daarnaast wordt ook jou gedacht. Als mantelzorger geef je elke dag het beste van jezelf in de zorg voor je dementerende ouder, partner,… Dit “zorgen voor” kan een weerslag hebben op je eigen nachtrust. Samen bekijken we hoe je als mantelzorger ook leert zorg te dragen voor jezelf, je innerlijke rust en je nachtrust.

Werkwijze

Gedurende de slaapcoaching sessies trachten we enerzijds zicht te krijgen op de slaaprovende factoren (piekeren, stress, negatieve gedachten, perfectionisme, enz.) en anderzijds leer je hiermee omgaan. Je wordt je bewust van je gevoelens, gewoontes en gedragingen. We richten ons ook op de zaken waar je geen vat op hebt en hoe je ze kan loslaten. Je verwerft inzicht rond slaap en slaaphygiëne. Je leert het belang van de interne klok (bioritme) kennen en hoe hiermee om te gaan. We maken oefeningen om te ontspannen, letterlijk “tot rust” te komen. We leren de invloed van het denken op het slapen kennen (slaapondermijnende en anticiperende gedachten,…) en bekijken eventueel het belang van voeding en beweging,…

Aanpak

Bij aanvang wordt een slaapvragenlijst ingevuld. Verder werken we met een slaapdagboek en oefeningen. Er wordt een actieve deelname van jouw kant verwacht. Slaapcoaching is “maatwerk”. De inhoud van de sessies en de duur van het traject worden aangepast aan jouw specifieke situatie.

Voor meer info kan je vrijblijvend contact opnemen via veerle@fika-coaching.be of 0497/26.75.19.

Tarieven en afspraken

47,50€/45 minuten

Deze prijs omvat de BTW, werkdocumenten, oefeningen, dossierkosten, de verslaggeving aan huisarts of specialist, enz. Voor sessies op verplaatsing wordt een verplaatsingsvergoeding aangerekend (€0,50 per kilometer).

De betalingen gebeuren cash op het einde van elke sessie. Wanneer je een afspraak niet kan nakomen, kan je die uiterlijk 24u op voorhand annuleren zodat FIKA coaching het vrijgekomen plaatsje nog tijdig kan invullen.  Bedankt voor je begrip.

Loopbaancoaching

Voor wie?

Je bent aan het werk en:

 • je vraagt je af: “Is dit het nu?”
 • je beseft dat het leven te kort is om je tijd te verspillen aan een job waarin je je niet gelukkig voelt.
 • je vraagt je af of je dit wel wil doen tot aan je pensioen.
 • op maandag tel je al af naar het weekend.
 • ’s avonds ervaar je al stress voor de volgende morgen.
 • je hebt het gevoel dat je meer aankan.
 • je betrapt jezelf erop dat je regelmatig de vacatures uitpluist.
 • je vraagt je af of je je talenten wel voor de volle 100% inzet.
 • je hebt het gevoel dat je niet kan tonen wat je werkelijk in je mars hebt.

Werkwijze

Sessie 1

Eerst maken we tijd om kennis te maken. Zitten we op dezelfde golflengte? Is er een klik?
Na jouw goedkeuring gaan we onmiddellijk aan de slag met jouw loopbaandoel.

Sessie 2

Samen gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten. Wat kan je goed? Wat kan je minder goed? Waar haal je energie uit? Wat zeggen anderen over jou?

Sessie 3

Ken jij jouw waarden? Weet je wat je écht belangrijk vindt? Weet je wat je nodig hebt zodat je met plezier en vol energie ’s morgens aan de dag begint?
Dat ontdekken we tijdens deze sessie.

Sessie 4

Hoe kan jij je doel nu waarmaken? Hoe ga je alles wat je ontdekte toepassen in je dagelijkse leven?
Tijdens deze sessie komt je actieplan tot stand zodat je je weg kan vervolgen.

Aanpak

Ik wil je bijstaan tijdens jouw proces van verandering door te luisteren, vragen te stellen en er écht te zijn.
Op die manier komen er inzichten en ga je aan de slag om vanuit een kracht stappen te zetten en te doen wat bij jou past.

Tarieven en afspraken

In samenwerking met Het Coachingatelier bied ik jou de mogelijkheid om alle professionele loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met de loopbaancheques van VDAB.

Loopbaancheques zijn een steuninitiatief van de Vlaamse Overheid waarmee je aan een voordelig tarief (40euro voor 4 uur of 80euro
voor 7 uur) gebruik kan maken van professionele begeleiding.

Je hebt om de 6 jaar recht op 7u begeleiding.

De loopbaancheques zijn bedoeld voor mensen die meer voldoening zoeken in hun werk of toe zijn aan een nieuwe carrièrestap.

 

Interesse? 0495/93.66.82 of stuur me een mail via els@focus-together.be. Ondertussen kan je al een kijkje nemen op www.focus-together.be

Els Hellemans

Gezondheids- en levensstijlcoach

Voor wie?

Voor iedereen die zich meer verbonden wil voelen met zichzelf door middel van de levensstijl. Ben je klaar voor de reis naar een optimale levensstijl en zo ook meer verbinding met jezelf (en anderen)? Dan wil ik je hier graag bij ondersteunen.

 • Wil je je gezondheid, leven en levensstijl zelf in handen nemen?
 • Kan je een luisterend oor gebruiken?
 • Wil je graag afvallen of bijkomen maar weet je niet hoe? Heb je genoeg van diëten en/of wil je van eetbuien af geraken?
 • Wil je graag meer plantaardig (veganistisch/vegetarisch) eten maar weet je niet waar je best rekening mee kan houden?
 • Voel je je vaak opgejaagd, chaotisch, gestrest en kan je moeilijk ontspannen?
 • Wil je graag stoppen met hormonale anticonceptie en/of meer weten over de cyclus?
 • Wil je meer bewegen of beginnen met fitness maar weet je niet hoe?
 • Wil je leren zorgen voor jezelf door bv. gebalanceerd te eten, meer te bewegen, grenzen aan te leren geven, je noden te communiceren, …?

Dit zijn slechts enkele vragen waarvoor je bij mij terecht kan. Stuur mij gerust een bericht of mailtje met jouw vraag en dan bekijken we samen of ik de geschikte coach ben voor jou.

Werkwijze

Via gesprekken gaan we aan de slag met jouw vraag of doel. Iedere sessie is anders en is volledig op jouw maat. Tijdens de gesprekken proberen we samen tot concrete acties en oefeningen te komen die je kan toepassen in het dagelijkse leven.

Om de verbinding met jezelf (en anderen) terug te vinden of te versterken maak ik gebruik van de levensstijl. De voornaamste pijlers zijn: voeding, beweging, stress, ontspanning, mentaal welzijn, spiritualiteit en voor menstrueerders: de cyclus.

Indien nodig raad ik je aan om mijn Time To Zen-les te volgen. Deze vindt plaats iedere zaterdag van 11-12u. In deze les ga je op een niet-sprekende manier ontdekken hoe het met je gaat. Het is een moment van ontspanning, bewustwording en vertragen. Dit doen we aan de hand van meditatie, mindfulness, ademhalingstechnieken en stretches/yogaposes (beginnersniveau).

Aanpak

Het kan soms voelen of je in het duister tast, dat je je verloren voelt of gewoon niet meer weet hoe je iets best kan aanpakken of ermee moet omgaan. Het licht en antwoord zit altijd in je, soms heeft het wat hulp nodig om er uit te komen. Vandaar de naam van mijn zaak “Astéri”, dit betekent “ster” in het Grieks.

Volgens een holistische aanpak gaan we aan de slag met jouw vraag. Dit wil zeggen dat er met alle aspecten van je leven en van je gezondheid rekening wordt gehouden. Denk hierbij aan de pijlers die vermeld werden bij ‘werkwijze’.

De begeleiding is op jouw tempo. Hierdoor is het aantal sessies volledig afhankelijk van jouw noden.

Weet je niet goed waar je nu eigenlijk rond wilt werken maar je hebt het gevoel dat je hulp kan gebruiken? Contacteer mij gerust voor een afspraak en dan gaan we samen op zoek. Alles stap voor stap.

Tarieven en afspraken

 • 60 euro per gesprek van 1u
 • 10 euro per Time To Zen-les, 90 euro voor een tienbeurtenkaart
 • Betaling aan het einde van het gesprek/de les cash of met Payconiq
 • Coachings: iedere vrijdag te Huis Chakana zowel overdag als ’s avonds mogelijk
 • Online coachings mogelijk op maandag- en donderdagavond
 • Graag een afspraak? Stuur een berichtje (liefst via Whatsapp) naar 0494155741 of stuur een mailtje naar sarah@astericoaching.be